Portofoliu
 
 
Produsele noastre

Mol Romania

Portofoliu

 

Dispenserul pentru manusi de unica folosinta la Mol Romania

Am inceput cu multi ani in urma sa ne gandim la tipul de produse pe care il prefera romanii. Produse de tipul celor din portofoliul nostru, desigur.

Odata cu trecerea timpului , oamenii au invatat ca un produs de calitate care este necesar desfasurarii unei activitati, oricare ar fi ea, este din ce in ce mai indispensabil. Un produs de o calitate superioara, nu numai ca  satisface  pretentiile ci aduce si economii in timp, economii datorate durabilitatii produsului respectiv.

Noi vindem curatenie, cum ne placem sa spunem, vindem igiena si toate echipamentele necesare unei discipline in curatenie si igiena. Si printre  produsele pe care le importam , ne-am gandit ca ar fi bine sa “strecuram” si un produs care noua ne-a atras interesul. Si nu ne-am dezamagit deloc !

Cum ne-am gandit?  Simplu! Cum suntem firma de distributie , alimentam autoturismele si autoutilitarele de la mai multe statii de carburanti. N-am avut preferinte la vreo anumita statie sau vreun anumit brand de carburanti pana acum ceva vreme, nici unul dintre noi. Insa de fiecare data ne-am confruntat cu aceeasi problema, indiferent unde am fi hotarat sa alimentam masina, nu aveam disponibile aproape niciodata manusi de unica folosinta de care sa ne folosim atunci cand alimentam cu carburant.

Am cautat varianta cea mai potrivita si am gasit-o ! Merida GSM004 – Dispenser din inox pentru manusi de unica folosinta. Dragoste la prima vedere. Am putea spune ca nu suntem singurii care ne-am “indragostit “de  acest suport de manusi atat de necesar in toate statiile de carburanti din toata tara.

Nu suntem singurii care am vazut aceasta utilitate a dispenserului pentru manusi, comenzile au inceput sa vina, utilitatea a devenit tot mai clara, iar astazi suntem prezenti in toate benzinariile Mol din Romania.

Ne mandrim si totodata ne bucuram ca cei de la Mol Romania s-au gandit la noi si la necesitatile romanilor, la nevoile noastre , ale tuturor.

Multumim Mol Romania pentru ca ne-ati acordat incredere !

 
 
BRANDURI
NOUTATI
Dozatorul pentru dezinfectanti D9E
Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"
ABONARE NEWSLETTER
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi produse aparute? Vrei sa fii primul care afla de promotiile noastre?
Introduceti datele dumneavoastra in formularul de mai jos!
MERIDA ROMANIA
SC MERIDA ROMANIA SRL
CUI: RO43985606
NRC: J35/1273/2021
str. Dan Capitan 8, 300402 Timisoara
Tel. / Fax
0724215554
© Copyright 2024 MERIDA ROMANIA