Suport clienti
 
 
Produsele noastre

Termeni si conditii

Suport clienti

 

Site-ul www.onnastil.ro, este proprietatea SC MERIDA ROMANIA SRL, inregistrata in Localitatea Timisoara, Str. Capitan Dan 8, Cod Postal: 300402, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J35/1273/2021, CUI RO 43985606, titulara a contului nr. RO47INGB0000999913400615 deschis la ING BANK Timisoara.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii - onnastil.ro".  

S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.onnastil.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L.  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.onnastil.ro  este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce prejudicii de orice fel pentru S.C MERIDA ROMANIA S.R.L. sau partenerilor societatii S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L.,  si numai dupa obtinerea acordului in scris sau pe e-mail.

1. Dreptul de autor a S.C.MERIDA ROMANIA S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului www.onnastil.ro   - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C.MERIDA ROMANIA S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.onnastil.ro,  numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs.  la adresa de email office@onnastil.ro.

2. Produsele si serviciile oferite de S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. pe site-ul www.onnastil.ro, politica de preturi
S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.onnastil.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului.

Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate, putand totusi exista mici diferente de culoare.

Continutul www.onnastil.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi din tara sau din strainatate. Din acest motiv, S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L.. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.onnastil.ro , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia S.C.MERIDA ROMANIA S.R.L. si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.onnastil.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. la adresa de e-mail merida.timisoara@gmail.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se va face prin Fan Courier . Livrarea se va face in conditiile prezentate in cadrul sectiunii onnastil.ro/livrare. Nu se va aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde Fan Courier nu are sedii . Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata , iar coletul returnat la sediul S.C MERIDA ROMANIA S.R.L., fara costuri suplimentare pentru client.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor preluate de la curier (AWB). Pe AWB va fi mentionat ca coletul este insotit de factura fiscala originala. Prin semnarea AWB-ului, clientul confirma implicit si faptul ca a receptionat factura fiscala in original. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. care includ: calamitati naturale, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. de la client.

5. Promotii si concursuri
S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia produselor electrice si cu senzori prezentate pe site-ul www.onnastil.ro  este de 1 an de zile.Garantia celorlalte produse este de 48 de ore de la primirea produsului, garantia, privind schimbarea produsului respectiv datorita defectelor sau a viciilor de fabricatie constatate in acest termen de 48 de ore.

 Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. de la client.

7. Dreptul de returnare a produselor cumparate
In cazul in care clientul nu este multumit de produsele achizitionate, el poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta
, printr-o cerere in scris trimisa pe adresa de email office@onnastil.ro sau pe fax 0256 471373.

Clientii onnastil.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. onnastil.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".

"Clienti" sau "consumatori" sunt considerati doar Persoanele Fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

 

8.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.onnastil.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.onnastil.ro  pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul www.onnastil.ro  este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.onnastil.ro  S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.onnastil.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului www.onnastil.ro  este gratuita si voluntara, si implica acceptarea  termenilor de utilizare prezentati in continuare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L.. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului onnastil.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului onnastil.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

11. Politica de confidentialitate
S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C.MERIDA ROMANIA S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C.MERIDA ROMANIA S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa merida.timisoara@gmail.com, sau prin posta la adresa: 300402,Str. Capitan Dan 8, Timisoara, Timis, Romania.

S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate  sunt transmise pe cale electronica, S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor),  conform legilor in vigoare. S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L.  sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. dreptul de a cere S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L.. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
  4. dreptul de a cere S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa merida.timisoara@gmail.com sau prin posta la adresa: 300402,Str. Capitan Dan 8, Timisoara, Timis, Romania.

onnastil.ro  foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. S.C. MERIDA ROMANIA S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.onnastil.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.onnastil.ro  , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.onnastil.ro  , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.onnastil.ro  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

12. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.onnastil.ro  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila D-lui Radu Moldovan la adresa de email: merida.timisoara@gmail.com .

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.onnastil.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C.MERIDA ROMANIA S.R.L. fata de orice client este valoarea sumei incasate de S.C. MERIDA ROMANIA  S.R.L. de la client.

 
 
BRANDURI
NOUTATI
Dozatorul pentru dezinfectanti D9E
Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"
ABONARE NEWSLETTER
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi produse aparute? Vrei sa fii primul care afla de promotiile noastre?
Introduceti datele dumneavoastra in formularul de mai jos!
MERIDA ROMANIA
SC MERIDA ROMANIA SRL
CUI: RO43985606
NRC: J35/1273/2021
str. Dan Capitan 8, 300402 Timisoara
Tel. / Fax
0724215554
© Copyright 2024 MERIDA ROMANIA