Suport clienti
 
 
Produsele noastre

Garantie,conditii de returnare

Suport clienti

 

In cazul in care nu sunteti multumit de produsele achizitionate, puteti denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, printr-o cerere in scris trimisa pe adresa de email merida.timisoara@gmail.com sau pe fax 0256 471373.

Clientii onnastil.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. onnastil.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".

"Clienti" sau "consumatori" sunt considerati doar Persoanele Fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
 
 
 
 
Garantia produselor este specificata, acolo unde este cazul, in dreptul fiecarui produs in parte. 
Produsele insotite de Certificate de Garantie ale producatorilor beneficiaza de garantie in reteaua proprie.

Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la sediul Onna Stil Distribution SRL sau trimis prin firma de curierat rapid Fan Courier la sediul MERIDA ROMANIA  SRL la adresa :Timisoara, str. Dan Capitan nr.8,300402, jud Timis.. MERIDA ROMANIA SRL va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor in acest caz pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator.
 
 
BRANDURI
NOUTATI
Dozatorul pentru dezinfectanti D9E
Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"
ABONARE NEWSLETTER
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi produse aparute? Vrei sa fii primul care afla de promotiile noastre?
Introduceti datele dumneavoastra in formularul de mai jos!
MERIDA ROMANIA
SC MERIDA ROMANIA SRL
CUI: RO43985606
NRC: J35/1273/2021
str. Dan Capitan 8, 300402 Timisoara
Tel. / Fax
0724215554
© Copyright 2024 MERIDA ROMANIA