Produsele noastre

Top 3 obiecte mărunte care schimbă totul în casa ta!

03 noi 2014

 
Top 3 obiecte mărunte care schimbă totul în casa ta!
  1. De câte ori a trebuit să faci curățenie pe fugă sau ai avut timp doar de șters praful? De câte ori ai vărsat ceva pe măsuța din sufragerie și ai fi vrut să poți șterge rapid și igieniza în același timp? Ei bine, Sano vine în ajutorul tău cu un produs inedit: Șervetelele umede de la Sano. Pentru mobilă, Sano Furniture Wipes, sau pardoseală, Sano Floor Fresh Wipes, acestea curăță, îndepărtează praful și igienizează rapid suprafețele.

 

  1. Te-ai săturat ca de fiecare dată când gătești mirosurile să îți invadeze casa și fiecare colțișor miroase ca și cum ai gătit în fiecare cameră? Ești fumător și simți că nu mai scapi de mirosul de țigară nicicum? De ce să nu investești în odorizante de ambient? Acestea elimină mirosurile neplăcute și parfumează încăperile. Astfel, camerele vor mirosi frumos, iar tu vei putea găti în liniște.

 

  1. Când te gândești la curățarea toaletei, mai că îți vine să nu mai faci curat. Sunt dificil de curățat și totuși, atât de necesare. Pentru ca vasul de toaletă să rămână curat mai mult timp și să poată fi igienizat în permanență, atașează-le odorizante pentru vasul de toaletă. Acestea se vor murdări mai greu, microbii vor scădea în număr, iar tu le vei curăța mai ușor. 
 
 
BRANDURI
NOUTATI
Dozatorul pentru dezinfectanti D9E
Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"
ABONARE NEWSLETTER
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi produse aparute? Vrei sa fii primul care afla de promotiile noastre?
Introduceti datele dumneavoastra in formularul de mai jos!
ONNA STIL
SC Onna Stil Distribution SRL
CUI: RO12570374
NRC: J35/1/2000
str. Dan Capitan 8, 300402 Timisoara
Tel. / Fax
+40.724.215.554
© Copyright 2021 Onna Stil Distribution