Produsele noastre

Cum trebuie sa abordezi amenajarea baii

21 ian 2016

 
Cum trebuie sa abordezi amenajarea baii

Cum sa amenajam o baie ?  Ce tipuri de suporti avem nevoie, ce fel de sapuniera sa montam , oare ce perie pentru toaleta ar fi potrivita in baia noastra? Sa punem dispensere din plastic sau sa punem din inox, cosul menajer trebuie sa fie mai mare sau mai mic? ----- Cu alte cuvinte, ce-ar fi cel mai potrivit in baia de acasa sau de la firma si sa ne si satisfaca pretentiile?

Cati dintre  voi nu va puneti astfel de intrebari atunci cand urmeaza sa amenajati baile de acasa sau de la firma voastra?----- Sunt sigur ca toti ne punem aceste intrebari la un moment dat, cand amenajarile in casa noastra sau la firma noastra sunt in toi.  Si de cele mai multe ori ne hotaram greu, cautam cu indarjire accesoriile pentru baie, cautam seturi complete cu aceleasi culori sau din acelasi material si aproape intotdeauna ceva lipseste. Ba nu gasim peria pentru wc potrivita, ba nu gasim sapuniera ideala, ba setul complet este dintr-un material pe care nu-l dorim.

 

Cativa prieteni imi spuneau ca le e greu sa ia o hotarare cu privire la faianta si gresie, nehotararile continuand cu modelele de accesorii, suporti sau dispenserele care s-ar potrivi fiecaruia dintre ei.----- Ascultandu-le ideile, observandu-le gusturile, pornind de la culori si de la pretentiile pentru materiale, am hotarat ca e cazul sa le arat ideile mele si produsele care sa le satisfaca nevoile si gusturile in acelasi timp.

Astfel ca , le-am aratat ce inseamna Merida. Am prezentat modelele,am demonstrat calitatea produselor.

Trebuie de la inceput inteles , ca atunci cand esti hotarat sa-ti amenajezi spatiul de baie nu e deloc indicat sa te zgarcesti. Poti s-o faci,dar mai apoi vei fi dezamagit de propriile tale alegeri. Si nu cred ca e cazul sa cheltui mai multi bani facand alegerile gresite.

Cineva imi spunea ca in Timisoara nu gaseste dispensere , suporti pentru baie, de calitate.Potrivit cu pretentiile acestuia, intr-adevar, nu gaseai mai nimic deosebit. Insa aici am intervenit noi, ONNA STIL DISTRIBUTION.

Dupa ce am reusit sa-l facem pe client sa inteleaga ca alegerile trebuie facute astfel incat sa economisesti pe viitor, acesta a hotarat sa aleaga Merida.

Rezultatul?

E aici….

 

Voi continua cu astfel de exemple si povestiri, voi scrie despre curatenia si igiena de acasa sau din firma la care lucrati.

 
 
BRANDURI
NOUTATI
Dozatorul pentru dezinfectanti D9E
Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"
ABONARE NEWSLETTER
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi produse aparute? Vrei sa fii primul care afla de promotiile noastre?
Introduceti datele dumneavoastra in formularul de mai jos!
ONNA STIL
SC Onna Stil Distribution SRL
CUI: RO12570374
NRC: J35/1/2000
str. Dan Capitan 8, 300402 Timisoara
Tel. / Fax
+40.724.215.554
© Copyright 2021 Onna Stil Distribution