Produsele noastre

Odorizant camera Tropic Golden

05 noi 2016

 
Odorizant camera Tropic Golden

Printre odorizante , există opțiuni de design nelimitate, dimensiune, forma,arome, dar cel mai important aspect este improspatarea aerului si consistenta in timp a mirosului placut.

Forma ergonomica ne permite să folosim într-un mod foarte funcțional, iar prin pulverizare Tropic Golden  este distribuit mai bine în întreaga cameră.

Odorizantul cu  pulverizator Tropic Golden  ar trebui să fie utilizat într-un anumit fel.Este recomandabil să se pulverizeze zona in care doriți să schimbati aerul și să nu pulverizați insistent în acelasi loc, pentru a putea sa evitati saturatia atmosferei din spatiul respectiv. 

Cu 2 sau 3 spray-uri este mai mult decât suficient, iar Tropic Golden este eficient.Retineti  faptul că Tropic Golden nu ar trebui să fie pulverizat pe pardoseli sau lacuri și este recomandat pentru utilizarea în camere medii sau mari, deoarece pentru astfel de spatii este cel mai indicat. O singura picatura pulverizata prin atomizorul de calitate cu care este utilat Tropic Golden face ca acest odorizant sa fie si economic. Folosirea constanta a odorizantului Tropic Golden va face ca mirosul placut sa se pastreze ani de zile.

Exista pe piata o multitudine de variante de odorizante, insa gama Tropic are unicitatea ei, mirosurile Tropic sunt unice, nu sunt de loc comune cu ceea ce intalnim zi cu zi.

Desigur ,gusturile privind aromele care ne incanta narile sunt extrem de diferite, astfel ca puteti face alegerile pe care le doriti in materie de odorizanti. Insa atunci cand doriti sa schimbati ceva in ambientul de acasa sau de la firma dumneavoastra, ganditi-va mai ales la Tropic golden.

 

 
 
BRANDURI
NOUTATI
Dozatorul pentru dezinfectanti D9E
Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"
ABONARE NEWSLETTER
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi produse aparute? Vrei sa fii primul care afla de promotiile noastre?
Introduceti datele dumneavoastra in formularul de mai jos!
ONNA STIL
SC Onna Stil Distribution SRL
CUI: RO12570374
NRC: J35/1/2000
str. Dan Capitan 8, 300402 Timisoara
Tel. / Fax
+40.724.215.554
© Copyright 2021 Onna Stil Distribution