Produsele noastre

Dozatoare pentru dezinfectant in Spitalul Floreasca

26 ian 2017

 
Dozatoare pentru dezinfectant in Spitalul Floreasca

Suntem prezenti in mai multe spitale si clinici particulare, din Timisoara sau din tara.

Unul dintre locurile unde se salveaza vieti in fiecare zi, 24 de ore din 24  este Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Un loc impresionant, cu oameni deosebiti, care stiu sa-si faca meseria si se dedica 100% salvarii vietilor omenesti. Oameni de care avem nevoie, medici profesionisti care impreuna cu ajutoarele lor fac ca lucrurile sa para uneori, adevarate minuni.

Timpul si solutiile cu care se confrunta zi de zi nu sunt cuantificate in vreun fel. Timpul in acest loc este de multe ori poate, o secunda. Timpul este atat de pretios aici incat nu poate fi pierdut inutil.

Am ajuns aici cu dozatoarele pentru dezinfectant Merida D9E pentru ca s-a dorit eficienta si calitate.Actionate cu antebratul sau cu mana,distribuitoarele pentru dezinfectant Merida D9E sunt printre cele mai eficace si moderne distribuitoare din portofoliul nostru.

Un loc special cu oameni solidari!

Un loc special pentru care oamenii doneaza sau sponzorizeaza, pentru ca tot ce se intampla acolo sa fie  perfect sau macar aproape de perfect. Oamenii care fac asta sunt deosebiti si merita toata stima noastra, a tuturor. Oamenii care ajuta alti oameni sunt de multe ori minunile care trebuiau sa se intample. 

 
 
BRANDURI
NOUTATI
Dozatorul pentru dezinfectanti D9E
Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"
ABONARE NEWSLETTER
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi produse aparute? Vrei sa fii primul care afla de promotiile noastre?
Introduceti datele dumneavoastra in formularul de mai jos!
ONNA STIL
SC Onna Stil Distribution SRL
CUI: RO12570374
NRC: J35/1/2000
str. Dan Capitan 8, 300402 Timisoara
Tel. / Fax
+40.724.215.554
© Copyright 2021 Onna Stil Distribution