Produsele noastre

Suport pentru manusi de unica folosinta

20 ian 2021

 
Suport pentru manusi de unica folosinta

PROTECTIA MAINILOR CLIENTILOR SI A ANGAJATILOR

 

Perioada pe care o traversam , dificila si cu multe restrictii, ne-au determinat sa accentuam si sa informam asupra necesitatii protectiei si bine inteles a gradului de igiena care rezulta de aici.

Protectia noastra a tuturor este foarte importanta nu doar in perioade de criza in sanatate, ci si in tot timpul in care intram in contact cu alti semeni.

Am observat in ultima vreme un alfel de interes  asupra problemei pe care o constituie pastrarea igenei si a protectiei propriei persoane . In majoritatea hypermarketurilor , in aproape toate locatiile cu trafic mediu sau intens , s-au luat masuri ca:  dezinfectarea mainilor si pastrarea distantei de siguranta intre oameni.

Igiena mainilor este extrem de importanta in aceasta perioada , la fel si protectia mainilor care este necesara in spatiile publice sau de autoservire, asa cum sunt hypermarketurile, statiile de carburanti sau magazinele de cartier cu autoservire . De asemenea , odata cu Home Delivery-ul care si-a marit enorm volumul , firmele de catering au conditii speciale de protectie si igiena, sau asa ar trebui sa aiba.

Cu toate astea, am vizitat cateva hypermarketuri din Romania ( nu spunem cine!) si am observat la cateva dintre ele cateva lacune (nu la toate ) in ceea ce priveste protectia.

Insa, dorinta noastra este sa aratam si sa prezentam faptul  ca exista solutii , variante care pot ridica nivelul de protectie a fiecarui om care trece pragul unui mare magazine cu autoservire, asa cum sunt hypermarketurile.

Referire facem la modul de autoservire, cu manusi sau fara manusi de unica folosinta. In unele magazine se gasesc astfel de manusi de unica folosinta, in altele lipsesc.

 

In cele care au pentru autoservire manusi de unica folosinta, lipsesc insa suportii pentru acestea. In mod normal le veti gasi aruncate in locurile unde alti oameni le lasa dupa ce isi aleg manusa pentru alegerea legumelor/fructelor , de exemplu.

 

Solutia exista: Merida GSM004 – suport din inox pentru manusi de unica folosinta. Perfect adaptat , cu aspect impecabil, construit din inox de inalta calitate, cu aspect mat si prevazut cu inchidere.

 

Pozitionat oriunde la vedere si la indemana , clientii pot extrage cate o singura manusa de unica folosinta fara sa le atinga pe celelalte, lucru care ofera o protectie marita pentru fiecare client.

 

Plasamentul acestor dispensere, comoditatea in utilizara lor, creste increderea clientilor in serviciile oferite in locatiile unde acestea sunt montate deja.

Prezent in oferta noastra de mai bine de 4 ani, suportul Merida GSM004 pentru manusi de unica folosinta se afla deja montat in multe statii de carburanti, magazine sau in alte tipuri de spatii.

 

 

 

 
 
BRANDURI
NOUTATI
Dozatorul pentru dezinfectanti D9E
Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"
ABONARE NEWSLETTER
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi produse aparute? Vrei sa fii primul care afla de promotiile noastre?
Introduceti datele dumneavoastra in formularul de mai jos!
ONNA STIL
SC Onna Stil Distribution SRL
CUI: RO12570374
NRC: J35/1/2000
str. Dan Capitan 8, 300402 Timisoara
Tel. / Fax
+40.724.215.554
© Copyright 2021 Onna Stil Distribution